Amstel

BUSINESS

Park

Amstel

BUSINESS

Park

Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid is volop in beweging.

 

Het gebied lag eerst nog als werkgebied aan de rand van Amsterdam, maar woningbouw vanuit Overamstel komt steeds dichterbij en het karakter van het gebied verandert met meer levendigheid op straat. G-Star, BMW en Zuidpark liggen er op zichtlocaties aan de A10.

WAAROM ZELF BOUWEN

Vanuit uit onze eigen wens om echt een kantoorruimte zo te ontwerpen zoals we deze zelf graag zouden gebruiken, met daarbij de kans om een volledig energie-neutrale werkomgeving te creëren, zijn we op zoek gegaan naar een mogelijkheid om zelf een werkplek te maken.

 

Toen we dan ook via de Stadsloods in maart 2017 de oproep zagen voor de zelfbouwkavels zijn we direct in actie gekomen. We willen nogmaals benadrukken dat wij niet via de social media campagne op dit idee zijn gekomen, maar dat we daarvoor al onze interesse hadden getoond.

Het lijkt ons echt de perfecte mogelijkheid om een werkplek te maken waar mensen graag komen werken, die voldoet aan alle eisen van deze tijd en waar we ook de komende jaren ons bedrijf verder kunnen uitbouwen.

 

Onze voorkeur gaat uit naar Kavel 2.1, en daarna naar Kavel 2.2, waarbij we graag samen met de toekomstige buren willen optrekken om samen 1 ontwerp uit te werken. Daarmee denken we de mooiste kopgevel te kunnen ontwerpen met de maximale parkeeroplossing.

 

OVER ONS

 

WAT WE DOEN

"De ontwikkelaar van VvE Beheer en Huurmanagement software voor VvE Beheerders en vastgoed beheerders."

Lees verder

"Software met een focus op de (printed) media en digital publishing oplossingen met een blik op de toekomst."

Lees verder

"Consultancy voor implementatie van e-Commerce en CRM platformen voor het MKB."

Lees verder

 

WERKZAAMHEDEN

VERDELING M2

PARKEEROPLOSSING

VOORKEUR

 
 
 
 
 

Prinsengracht 148-H

1015 EB Amsterdam

E: support@hnvb.nl

T: 020-520 3960